Šicí radosti pod stromeček aneb dokdy objednat

Chcete ještě objednat nějakou tu šicí radost jako vánoční dárek a nevíte, jestli to ještě stíháte? Podívejte se na termíny:

  • všechny objednávky zaplacené do nedělní půlnoci (takže 17. 12.) zabalím a pošlu hned v pondělí 18. 12. Zásilkovna i Balíkovna říkají, že to stihnou doručit do pátku, tak jim budeme věřit. Já sama spíš doporučuji Zásilkovnu, protože na poště to v posledních týdnech vypadá fakt divoce.
  • pokud si vyberete dopravu s PPL, máte trochu času navíc. Konkrétně do úterý 19. 12., 16 hodin. Ve středu 20. 12. všechny zaplacené objednávky zabalím a pošlu směrem k vám.
  • balíčky budu posílat i po těchto datech, co mi budou síly stačit. Ale je ve hvězdách, jestli to dopravci stihnou nebo ne, tak se na to radši nespoléhejte :)

Pak tu je ještě možnost osobního vyzvednutí vašich objednávek, a to až do pátku 22. 12.Pokud jste tedy z Prahy nebo máte cestu kolem a nestihnete první nebo druhý termín nebo chcete mít jistotu, že šicí radost bude letos pod stromečkem, napište mi a domluvíme se.

← Starší příspěvky Novější příspěvky →



Přidat komentář