Pojďme se potkat naživo aneb Sókit má POP-UP

Jsem vždycky moc ráda, když mám příležitost se s vámi potkat. Když si ke mně jdete vyzvednout objednávku, můžeme prohodit pár slov o šití a žití. Probrat střihy, látky a nebo taky něco úplně jiného. Tím, že je Sókit one-woman show je mi někdy trochu smutno a v rámci prevence samomluvy se o to radši s vámi potkávám. :)

Letos jsem to tedy chtěla udělat pořádně. Hledala jsem místo, kde budu moct uspořádat svůj pop-up. Kde se budeme moct potkat, popovídat si, vy se budete moct podívat na všechny střihy a jiné šicí radosti osobně a nějaké si rovnou vybrat. Můj prostor je na takové akce moc maličký a ne úplně vyhovující, takže jsem měla obrovskou radost, když mi napsala Lenka z Textile Mountain, jestli nechci pop-up udělat právě u ní. Ano, jasně, že chci! 

Zvu vás tedy na svůj první Sókit pop-up, který se bude konat 12. - 13. 4. v prostorách Textile Mountain v Praze. Lenčin krásný showroom najdete na Vinohradech, adresa Přemyslovská 26. V pátek od 11 do 18 hodin & v sobotu od 10 do 15 hodin. Vyhovuje vám to? Přijdete? 

← Starší příspěvky



Přidat komentář